Wednesday, November 4, 2009

One fine weekend : Part 2


**picture courtesy of http://www.cucithemusical.com




Last weekend, me n hubby pergi tengok Cuci the Musical at Istana Budaya.
TQ for the sponsor.. :). Dapat seat yang best...3rd row from stage. Jerawat awie pun boleh nampak... :).We have fun...and I enjoy every bit of it. Lenguh mulut non-stop gelak.

Cuci is a story about four brothers, who are also window washers...masing-masing dengan karakter yang unik...tapi mempunyai impian yang sama.Simple...tapi beri kesan yang mendalam. It's all about, kejujuran, cinta, kasih sayang , hati and some lessons of family love.

The show was awesome. This was a very entertaining and colourful show.Such a great effort and good job done.I love Awie, AC, Afdlin, Hans, Vanidah and Adibah Noor. Vanidah ...sangat gorgeous.Adibah Noor, totally awesome and hilarious! The guys...sangat charming as usual. Extra pujian untuk Awie. Jatuh cinta untuk watak Jojo. I fall in love with the song and the characters.











Cantiknya Vee

The crowd was on their feet and gave them a long standing ovation.

In my humble opinion : Two thumbs up!! A must see...Laugh Out Loud entertainment ,fun, thoughtful, and wonderfully put together...GREAT SHOW!

9 comments:

samsuddin said...

sib baik ekau tak lotak gambar lubang idung den tongah tergolak tgk teater ni...:P

Anonymous said...

jelesnya...jelesnya... :)

Wawa said...

Kin , lawanya lampu.Nanti update la gambar rumah pulak.Weh pancake ko memang sedapp nyum nyummm aku pernah rasa sekali. Ni bila pulak tengok teater tak ajak ni.Tak suka la :(

MamaTiaMia said...

wahh sodap bonar teater ni ha,..sampai suddin cakap lubang idung dia pun golak..haaa..haaa..kena bawak nur duduk depan biar dia tengok jerawat awie yang ketul,ketul itu..he..hee..hmm dah lama tak tengok teater..last was "Sound of Music"..pun marvellous jugak.semalam alang datang lunch,dia masak gulai udang dengan pucuk peraga,dia beli udang kat pasar segar depan rumah maksu tu,dia,boboy makan sedap betul sampai satu kilo udang tu nak habis dia makan..maksu balik ada tinggal sepinggan lagi..malam tadi tia sibuk sebut "abang long,abang boy"

nerry nerry strawbery said...

ikin pi tengok Pisau Cukur tu hahh. fully recommended best tauuu tp x do free teket dah sekarang ni..

Hazril said...

kelakar gile si adibah nor tu...huhu...tak sangka si awie tu bole brlakon lawak, menjadi...huhuh

nur aishah said...

ala..mksu ni..kita pun da tgk last sunday..dpt tiket vip agi tau..kurus la awie skang ni..lama la xjumpa dia adala 8/7 thn..tp after tgk terus la blk..mmg best kan k.ikin..umah awk nnt mesti la cantik..

abg den..buat lawak..hahah

gfriend said...

Ikin,

happy birthday to u...mmuah...muah

Ros.. said...

Happy Birthday laling. Semoga berbahagia selalu.