Tuesday, January 13, 2009

2009: I welcome you with an open heart :)

2008 was an amazing year .So much to be thankful for : my wonderful husband, my wonderful family, remarkable true friends, a job that makes me feel like a fully grown up person and fun times with everyone .

Part of me is overwhelmed by all the rahmat ,kesejahteraan dan kebahagiaan yang tak terperi daripada Allah S.W.T. Syukur kepadaNYA. Semoga kemanisan yang diberikan pada tahun 2008 tidak melalaikan dan all the bitter sweet experiences tidak akan melemahkan.

Semoga tahun 2009 akan dipenuhi dengan kejayaan dan kebahagiaan, a year to care and share, to love wholeheartedly, to become stronger with every challenge thrown in our paths and to become wiser with each new experience.Cheers to 2009.


Semoga tahun ini lebih diberkati dan dirahmati...


Semoga ikatan kekeluargaan akan lebih erat dan kuat....


Semoga kesibukan dan kekusutan yang melampau akan berkurangan..:) (Bos, pinjam meja)Semoga chocoholic akan terus maju...hehe


Semoga kelebihan yang diberikan Allah akan digunakan sebaiknya ...

Semoga pershabatan yang dibina sekian lama berkekalan sampai bila2....

Semoga rintangan dan halangan dihadapi bersama2 dengan tenang...Dan semoga kemeriahan dalam tahun ini akan bertambah bila budak nomok dua orang ni makin besar.
Amin.1 comment:

MamaTiaMia said...

moga semuanya berjalan lancar..amin..cokolate cake tatu kak iki..ehh lua la..ehh cup cake lar..ehhh nak rasa semua larrr