Monday, August 18, 2008

Bali, Day 3, Part 1 - It's all about...

After had our Bali Coffee and 'Hard Boiled Eggs', we decided to walk along the Sanur beach back to our hotel. Actually, activities hari ni start lambat sikit, so banyak la masa nak borak2, sambil jalan2 ,pose and snap.Great ideas for morning activities:), since semua banyak energy lagi, so ...sporting je la buat gaya apa2 pun, walaupun cuaca masa tu agak panas, berpeluh jugak la...nak berjalan hujung ke hujung. Hahahaha.Nothing special, but ..breathtaking is the only way to describe our feelings...


It's all about...
Allah's creation. SubhanAllah. Syukur for all the nikmat and rezeki yang diberikan oleh Nya.



It's all about...
Friendship...



You cannot buy friendship...but you can earn it...


Friendship remains and never can end...



....a priceless gift that can never be bought,sold,or forgotten


It's all about...
Loving Yourself


It's all about...
Passion


It's all about...
Interestbut...berry...Sarimah dah kawin la...heheh.Cari lain la

5 comments:

aufa47 said...

yang bab bery tunjuk sarimah supermarket tu lawak laa...sian bery terkenang2 sarimah..
heheheheh

Anonymous said...

tak dapek sarimah ...adik sarimah pun cunnn wooo....tapi lelaki...hiks..

Zubye said...

Dear Ikin.. thanks for the wish and the comment too.. sonok la gi bali.. one of the place yg akak nak gi sgt2.. :D insyaAllah one day kalau ada rezeki bolehlah jln2 sana pulak..
re : dear.. i'm getting serious into photography dah pun dear.. hehehe.. doing it as my full time career now.. anyway.. thanks for the support ya! u leh tgk my humble work here ---> eyesofgrace.blogspot.

~ Kak Zubye

Anonymous said...

Nak buat apa adik lelaki sarimah ? Berry

Anonymous said...

thanks, dah back to normal..
tapi angin masih banyak laa...phoot sana phoot sini..he..he..
how 'bout you...jgn makan podeh banyak sgt...t'care..