Monday, August 11, 2008

Little House on the Prairie..

I grew up watching "Little House on The Prairie' as well as read some of the books. It's hard to describe what it s about the story yang I suka sangat. I love family life and love as they learn to grow together. I think I suka sangat the extreme closeness of the Ingalls family and the romance between long married Charles and Caroline. I truly have a big spot in my heart for this show and always dream I have a house with my loved one.


Community activities arranged by SP Setia. Meet the future neighbour, site tour and FAQ with the architect. Melayu tau architect dia.Proud la...

Our future house...hehe...no 45 ,Heritage. Over la kan...baru je siap 10%.

The best part of any home, isn't what is inside it, but who is inside it. I have plenty of love to fill my own 'on the way' house...


I wish...

Sedap mee kari ni, complete dengan kerang, sambal, tauhu...nyummyyyy




NKVE-Setia Alam Link




My fav part....

7 comments:

Ariesya said...

Thanks singgah FP kak sya..
Anak2 boleh la skit2 cakap jepun..tp ni dah nak balik mesia dah this sept.
Pasal ikebana tu,kak sya lum habis menuntut lagi..risau lak ajar ajaran sesat ..hehehe
Sedap nampak mee kari tu..

farah amoi said...

wow...suka baca blog ni
thanks for visited my FP

boleh x saya nak link blog ni kat blog saya..?


me:
http://farahbakty.fotopages.com
http://farah-momma-hd.blogspot.com

Anonymous said...

masa dulu pun maksu suka sangat tengok little house on prairie ni..rasa nak duduk ladang cam laura ingals jer..dah tu risau kakak dia tu asyik sakit jer..maksu doakan setia alam ni jadi 'home sweet home" buat ikin&din..so happy you are closer to us..so kita boleh visit each other.just now maksu pergi tengok renovation new house..its going to be renovated with all you all in mind uwan,ikin,abah,alang,along and everybody else in the family-semua ruang baru yang dibina untuk welcome you all so that we boleh berkumpul.Tia mia cakap nanti kak ikin tolong hantar kita pi sichida tau.

maksu

Ita said...

K-Ita pun suka tgk Little House on the Prairie.. esp masa budak kecik u jatuh dlm lalang yg tinggi tu.. hehe..

Wah.. dapat rumah baru nnt mesti excited kan? w/pun baru siap 10%.. Selamat berngan utk interior decor. Takpe Maksu Azu mesti byk idea... hehe.

Samcun said...

cantiknyer umah shikin ngn kudin!! bestnyerrr

farah amoi said...

hehehhe
ikin...
meh sini bak email add...
nak add dlm invited readers list


hehehhe...tp blog kita x menarik

Quinta said...

You write very well.